Kinderbureautje ‘Aap Noot Mies’

Op zoek naar een mooi kinderbureautje? Bekijk ons nieuwe bureautje van multiplex eens. Eenvoudig, met een knipoog naar het ouderwetse schoolbureautje en superleuk voor in de woonkamer of kinderkamer.

Een klein bureautje, goedgekeurd door onze eigen kinderjury (3, 5 en 7 jaar oud). Een kinderbureautje moet lekker stevig zijn en makkelijk schoon te maken. Wat ons betreft mogen kindermeubels ook een mooi design hebben, vandaar dit moderne kinderbureautje.

Kinderbureautje van multiplex (Aap Noot Mies)

Ja, ik wil dit toffe bureautje

Klein bureautje

Dit leuke kinderbureautje is geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 7 jaar. De zithoogte van het stoeltje is 30 cm, het bureaublad 50. Het vak onder het blad is een ideaal plekje om wat papier en kleine spulletjes te bewaren. Bekijk hier alle specificaties

 

klein bureautje multiplex

peuterbureau multiplexkinderbureautje van hout

 

Een kinderbureautje van VanStoerhout

We zijn twee vaders, met allebei jonge kinderen. De meubels die we maken zijn altijd kidsproof en ontstaan vaak thuis, zo ook dit kinderbureautje van multiplex. We weten hoe het eraan toe gaat én we vinden het leuk als de kinderspullen die je in huis haalt ook voor jou leuk zijn om naar te kijken. Of het nu een klein bureautje of een speelgoedkast is. Meer over de mannen achter VanStoerHout

 

Een origineel klein bureautje

Als je nou denkt: ik was eigenlijk op zoek naar een ander soort bureautje… Laat ons dan gerust even weten wat je in gedachten had. We maken veel maatwerk opdrachten en hebben transparante prijzen. Stuur ons gerust een plaatje van een klein bureau met de vraag of wij je ermee kunnen helpen. Of beschrijf ons wat je wilt en laat ons een voorstel doen.

Neem contact op

 

© 2014 - 2021 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel