Abel Blocks is geen product van VanStoerHout, maar wel een product van stoer hout. Daarom bieden we je het graag aan. Het is een product van Nederlandse bodem en net zoals de producten van VanStoerHout zit de kracht in de eenvoud en de natuurlijke uitstraling. Abel blocks stimuleren de creativiteit die in het kind zelf zit. En dat is de kracht. En nog een reden om het aan te bieden: de bedenker van Abel Blocks is een goede vriend van Richard. 

ABEL BLOCKS

De unieke vorm en het indrukwekkende formaat van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel blocks bouwt er meteen bijzonder mooi uit ziet. Ieder block is met liefde en met de hand gemaakt uit een stuk beukenhout. Moeder natuur heeft ze versierd met een prachtige tekening. Abel Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken. 

Abel blocks zijn er in 3 verschillende sets. 

(Abel Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken.) 

 

 

 

© 2014 - 2023 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel