Over ons

Wij zijn de mannen achter VanStoerHout: Richard Plasschaert en Eliël Lok. Thuis allebei vader van een gezellig druk gezin, op de werkvloer samen verantwoordelijk voor alle meubels die de deur uit gaan. 

We pakten vroeger graag samen klussen aan thuis en bij vrienden. Wat begon als een terloopse opmerking over samen een bedrijf beginnen, heeft ons inmiddels hier gebracht: een paar jaar verder en trotse eigenaars van VanStoerHout. 

Het uitdenken van praktische meubels en mooie oplossingen, het werken in de werkplaats en ook het persoonlijke contact met klanten... We genieten er dagelijks van.

 

 

        

Wat we maken

We maken alles op maat: van bed tot loungebank, van kinderkamer tot vergadertafel. We werken op dit moment veel met multiplex en underlayment. Op zoek naar een kast op maat, als het even kan thuisbezorgd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kracht is maatwerk. We denken met je mee hoe jouw meubel eruit gaat zien en hoe dit optimaal past in jouw huis qua afmetingen, stijl en afwerking.

 

 

 

 

 

Werkwijze

Omdat we een tweemanszaak zijn en alles persoonlijk maken, verschilt onze werkwijze vanzelfsprekend van grote webwinkels en woonwarenhuizen. Als je bestelt, laten wij je zo snel mogelijk weten wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten. Het is het het wachten meer dan waard.

Vaak werken we nauw samen met de klant. Je kunt bestellen wat op onze website tegenkomt, maar je kunt ook gerust even mailen of bellen. Als je een kast net even anders wilt, of zelf een idee voor een bed hebt, denken wij graag met je mee. 


Duurzaam

We doen ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken en onze meubels duurzaam te maken. Bijvoorbeeld door met watergedragen verfsoorten te werken en met restmaterialen zorgvuldig om te gaan. Ook gebruiken we biologisch afbreekbaar vulmateriaal bij kleine bestellingen.


Alles draait om hout

We houden van hout! Het is veelzijdig en levendig en er zijn eindeloos veel soorten. Hout geeft karakter aan je huis. Multiplex heeft een frisse, scandinavische uitstraling, met mooie vlammen. Daarnaast maken we ook van verantwoord nieuw (vuren)hout meubels. 

 

   

Wil je nog meer over ons of onze werkwijze weten?
Neem contact met ons op!

         

 

© 2014 - 2020 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel