Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Richard en ik ben eigenaar van VanStoerHout. In 2015 zag VanStoerHout het levenslicht en werkte ik samen met mijn compagnons Eliël  en Hadassa. Samen hebben we VanStoerHout opgebouwd. Maar plannen veranderen soms en sinds 1 januari 2021 ben ik alleen verder gegaan als zelfstandige.  

Richard Plasschaert VanStoerHout

Ik ben vader van 4 kinderen en bedenk regelmatig meubels en praktische oplossingen voor in huis. Dat zie je terug in VanStoerHout. Veel items en meubels vinden hun oorsprong in 'iets' wat ik voor thuis heb gemaakt. Ook begrijp ik goed hoe het er thuis aan toe gaat met een dynamisch gezin en vertaal ik dat naar praktische meubels.

Wat ik ontwerp en bouw

Ik werk op dit moment veel met multiplex en underlayment. Ik denk graag met je mee hoe jouw meubel eruit gaat zien en hoe dit optimaal past in jouw huis qua afmetingen, stijl en afwerking. Bij voorkeur maak ik kindermeubels of kleine meubels die echt een oplossing zijn voor een praktisch probleem. 

Werkwijze

Omdat ik een eenmanszaak ben en alles persoonlijk maak, verschilt mijn werkwijze vanzelfsprekend van grote webwinkels en woonwarenhuizen. Als je bestelt, laat ik je zo snel mogelijk weten wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten. 

Graag werk ik samen met jou als klant. Je kunt bestellen wat op de website tegenkomt, maar je kunt ook gerust even mailen of bellen. Als je een kast net even anders wilt, of zelf een idee voor een bed hebt, denk ik graag met je mee. 

Duurzaam

Ik doe mijn best om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken en de meubels duurzaam te maken. Bijvoorbeeld door met watergedragen verfsoorten te werken en met restmaterialen zorgvuldig om te gaan. Ook gebruik ik biologisch afbreekbaar vulmateriaal bij kleine bestellingen.

Alles draait om hout

VanStoerHout draait om hout! Het is veelzijdig en levendig en er zijn eindeloos veel soorten. Hout geeft karakter aan je huis. Multiplex heeft een frisse, scandinavische uitstraling, met mooie vlammen. Daarnaast maak ik ook meubels van verantwoord nieuw (vuren)hout meubels.

         

 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel