Dino feestje met echte feestbeesten

Taart, cadeautjes én natuurlijk een goed idee voor het kinderfeestje! Voor dat laatste heb je ons: een dino feestje is een gegarandeerd succes. Zeker met deze handige bouwpakketten.

Nodig voor je dino feestje deze feestbeesten uit! We stellen onze houten dino’s graag aan je voor met een vrolijk filmpje (eventueel ook leuk om op het feestje even te laten zien). Staat je geluid aan?

Dino’s knutselen van hout

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n bouwpakket? Ieder krijgt zijn eigen papieren zak met daarin de blokjes hout. Met de handige bouwinstructie die we voor je hebben, weet jij precies wat de bedoeling is. Maar de kinderen hebben dat zelf ook snel genoeg door.

Wat de kleine bouwers sowieso gaan doen tijdens dit dino feestje, is: goed schuren, kijken welk blokje waar moet en lekker timmeren. Uiteraard is het leuk om de dino’s daarna van een mooi kleurtje te voorzien met verf of stiften.  

dino feestje thuis bouwpakket

Drie dinosaurussen

We hebben drie dino’s voor je in de aanbieding: de stegosaurus, de brontosaurus en de triceratops. Je kunt zelf kiezen voor een bonte mix van de soorten of voor dezelfde dino voor alle kinderen.

De brontosaurus is in elk geval de eenvoudigste dino en dus ook al geschikt voor 6-jarigen. Voor de triceratops en de stegosaurus houden we vaak 7 aan als minimum leeftijd. We hebben de dino’s uitgetest met kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 en allemaal vonden ze het erg leuk om mee bezig te zijn. Je kunt je voorstellen dat de jongere kinderen iets meer begeleiding nodig hebben.

Van links naar rechts: brontosaurus, triceratops, stegosaurus

Oergezellig dino feestje

Kortom: een dino feestje met deze originele bouwpakketten is een heel goed idee. Makkelijk voor jou en heel leuk voor de kids. Extra leuk omdat ieder kind heel trots met zijn/haar dino mee naar huis kan nemen. 

Heb je nog vragen over deze gave feestbeesten? Stuur ons gerust een mailtje via info@vanstoerhout.nl . Alvast een heel tof kinderfeestje gewenst!

 

Direct bestellen: 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel