Idee kinderfeestje thuis

Een kinderfeestje thuis is harstikke leuk, als je het goed aanpakt. Wij hebben zelf erg veel plezier gehad van deze bouwpakketten bij een kinderfeestje thuis. We horen ook keer op keer terug van anderen hoe leuk het was: houten robots maken.

Zowel meiden als jongens hebben erg veel plezier bij het maken van deze houten maatjes. Voor feestjes van jarigen die 7, 8, 9 of 10 worden is het een erg geschikt idee! Dus stel je even voor: het komende feestje gaat iedereen creatief aan de slag met hout.

 

Houten robots voor feestje thuis

De kinderen krijgen elk alle losse onderdelen van de robot en beginnen met het schuren van de blokjes. Vervolgens begint uiteraard het getimmer. De meeste kinderen doen dit niet vaak, wat het extra leuk maakt.

Op het moment dat het lijf van de robot helemaal in elkaar zit, kan het creatiefste deel beginnen. De robots worden geverfd, beplakt, aangekleed en veranderen zomaar in knappe meisjes of gevaarlijke ninja’s. Elk kind maakt iets wat bij hem of haar past en vaak krijgt de robot ook nog een naam.

idee kinderfeestje thuis houten robot

Creatieve kinderfeestjes

Het voordeel van een creatief kinderfeestje is dat iedereen tijdens het feestje lekker bezig is. Actief en sociaal, maar wel gewoon rond de tafel. Minstens zo leuk is het dat iedereen iets origineels en persoonlijks heeft om mee naar huis te nemen.

 

kinderfeestje thuis vieren idee

 

Fijn voor jou als ouder

Een goed idee voor je kinderfeestje thuis, waarvoor de meeste voorbereiding al gedaan is als je de robots hebt besteld. Je ontvangt het pakket met alle robot-onderdelen thuis en je vindt bij het bestellen een heldere beschrijving (pdf) van de activiteit. En tot slot: de kinderen zijn heerlijk bezig én heel trots op het resultaat

 

Leuk? Je bestelt de robots eenvoudig hieronder:

 

 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel