In 5 stappen jouw maatwerk meubel

Wat kun je verwachten bij het bestellen van een maatwerk meubel? Meestal doorlopen we samen met de klant enkele vaste stappen. We zijn benieuwd naar het meubel dat jij in gedachten hebt, dat is dan ook meteen stap 1.

1 Contact: e-mail je wensen

Stuur ons een mailtje met daarin je wensen zo specifiek mogelijk beschreven. Het helpt om de volgende vraag te beantwoorden: ‘Wat wil je met het meubel en hoe ga je het dagelijks gebruiken?’ Voor de een geldt dat er in een kledingkast veel ruimte moet zijn voor schoenen, terwijl iemand anders vooral hangruimte wil. En een laag wandmeubel waar ook op gezeten gaat worden, heeft een andere constructie nodig dan wanneer het slechts als opbergruimte wordt gebruikt.

meubel op maat laten maken multiplex close-up

Denk ook aan praktische zaken als houtsoort, welke afmetingen je meubel (ongeveer) moet hebben, heb je een indeling in gedachten, weet of je lades of deurtjes wilt et cetera. Een foto van de plek waar het meubel komt is ook fijn. Dan hebben we eventuele plinten, stopcontacten en leidingen gelijk in kaart en kunnen we daar rekening mee houden.

Heb je wel het idee, maar nog niet helemaal helder wat je precies wilt? Geen probleem: we denken graag met je mee. Een slimme oplossing vinden zien we als een leuke uitdaging.    

2 Inspiratie: stijl of moodboard

Naast de feiten, zijn we benieuwd naar de stijl en uitstraling waar je naar op zoek bent. Sfeerbeelden en interieurs die jou aanspreken, geven ons hier een goed idee van. Dit kan uiteraard gewoon door enkele foto’s als bijlage aan je mail toe te voegen of bijvoorbeeld door een bord op Pinterest met ons te delen. VanStoerHout op Pinterest

3 Voorstel: beschrijving en prijsindicatie

Aan de hand van de informatie en jouw ideeën, maken wij een voorstel en geven we je een indicatie van de kosten. Hierin maken we ook inzichtelijk wat verschillende materialen en afwerking doen met de prijs van je maatwerk project. Ben je het helemaal eens met de beschrijving en de prijsindicatie? Dan gaan we verder met stap 4.

4 Digitale tekening: ontwerp in 3D

Het ontwerp: een heel leuke fase in het proces, zowel voor jou als voor ons. We tekenen je meubel digitaal uit in 3D. Je ziet meteen of dit is wat je in gedachten had en of er misschien nog iets aangepast moet worden. Aan de hand van je feedback op dit eerste ontwerp, komen we tot het definitieve ontwerp.  

5 Akkoord: productie en levering

Is het ontwerp akkoord, dan gaan we voor je aan de slag. Vaak vragen we om een aanbetaling van maximaal 40% van het totaalbedrag. We plannen de opdracht in en spreken samen een leverdatum af. Meer over levering en montage

productie maatwerk meubel

Als je het leuk vindt om tussentijds op de hoogte gehouden te worden van de vorderingen, app ons dan gerust even tijdens het bouwproces voor een foto. In de week van levering, nemen we nog even contact met je op voor het exacte aflevermoment. En dan staan we voor de deur met jouw one of a kind maatwerk meubel, dat we ter plekke voor je installeren op de plaats die jij in gedachten hebt.

Heb je nog vragen? We vinden het leuk om van je te horen, mail naar info@vanstoerhout.nl

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel