Advent Kandelaar

Deze kandelaar is ontworpen met oog op de Advent. Advent kan een mooie periode van bewustwording en inspiratie zijn. Stilstaan om vooruit kijken. Advent kan je helpen om kerst nog meer de diepgang te geven die het in zich kan hebben. 

De wens om een advent kandelaar van multiplex te ontwerpen sluimert al enkele jaren. Ik wil niet teveel voor je invullen wat je er in moet zien, maar voor mij is het een trap. Een trap van beneden naar boven, maar natuurlijk ook van visa versa. De kandelaar heeft natuurlijk ronde vormen en grillige momenten. Die vormen samen een compleet beeld en een weerspiegeling van hoe een zoektocht en reis kan verlopen. 

De kandelaar is gemaakt van 18 mm dik Russisch berken multiplex. (FSC gecertificeerd) Onbehandeld en geschuurd. De kandelaar is CNC gefreesd in Nederland door Verdouw uit Gouda. De kandelaar is 24 cm hoog en 37 cm diep. Het voetje geeft de kandelaar een totale breedte van 20 cm. De stalen waxinelicht houders zijn stevig gemonteerd op het frame en kunnen gevuld worden van standaard waxinelichtjes.

Kunst

Kunstenaars Leonie de Zwarte en Sonja Hopman verbeelde hun idee en gevoel bij Advent en kerst op de kandelaar. Het werden prachtige en unieke creaties. 

 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel