Verjaardagsfeestje thuis

Een leuk verjaardagsfeestje thuis organiseren, natuurlijk kan dat. Wij durven bijna te zeggen dat het de leukste verjaardagsfeestjes zijn. Maar een goed idee is dan natuurlijk wel even handig. En een niet al te ingewikkeld idee, alsjeblieft.

En dat goede idee voor een verjaardagsfeestje, daar hebben we het nou net over. Houten robots. Wacht!! Denk nou niet meteen ‘niets voor een meisje’, het tegendeel is al bewezen.

idee kinderfeestje houten robots bouwpakketkinderfeestje thuis houten robots maken

Pauline testte de robots met haar kinderen uit, je leest het in haar blog Robot kinderfeestje organiseren.

Meisje of jongen (of allebei!)
Onze eerste testcase was een superleuk meidenfeestje voor een dame die 9 werd. En alle meiden hadden het geweldig naar hun zin met in elkaar zetten, knutselen en versieren. Een soort alternatieve aankleedpop. Neem de proef maar eens op de som, succes gegarandeerd!

Voor een verjaardagsfeestje van een jongen is het uiteraard ook een super idee. Met echte spijkers en hamers een beetje stoer doen en vervolgens je robot zo cool mogelijk maken. En jouw robot kan natuurlijk van alles wat de robot van je buurman niet kan… Je kunt je er vast wel iets bij voorstellen.

Lekker makkelijk verjaardagsfeestje thuis
Veel gedoe? Zeker niet, als jij zorgt voor genoeg ruimte, zorgen onze bouwpakketten voor de rest. Als je eigen hamers kunt gebruiken, prima, en anders kun je die er gewoon bij bestellen. Wat heel fijn is: het houdt de kinderen echt even bezig. Het is een project.

Dus als je geen zin hebt in allemaal korte spelletjes waarbij jij als spelleider aan het einde van de middag nog het meeste energie hebt gebruikt van iedereen, is dit een top-idee voor het verjaardagsfeestje van jouw jarige Job of jarige Jet.

Origineel en uitdagend
Het leuke is: de kinderen zijn super creatief bezig, zowel met hun handen als met hun hoofd. Ze hebben een duidelijk kader (ze weten wat het moet worden) en tegelijkertijd de vrijheid om hun houten mannetje of vrouwtje helemaal naar eigen inzicht te pimpen.  

Dikke kans dat geen een van de kinderen zoiets ooit heeft gedaan op een feestje, wat het extra bijzonder maakt. En na het verjaardagsfeestje gaan de vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk niet met lege handen naar huis: de robot gaat mee. Zij blij, jij blij.

idee verjaardagsfeestje creatiefverjaardagsfeestje thuis idee houten robots

Filmpje van de robots in actie
Bekijk vooral even ons vrolijke robots-filmpje, voor een goed idee van de robots. Heel veel plezier en alvast een superleuk verjaardagsfeestje thuis gewenst!

 

Hier vind je de bouwpakketten voor de robots van hout in de webshop: je hebt voor 29,75 euro al 5 houten robots. 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel