Privacy statement VanStoerHout

Versie 0.3 | Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018

Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van VanStoerHout. Door de cookies te accepteren en gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. VanStoerHout respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Autoriteit Persoonsgegevens
Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je het idee hebt dat je persoonsgegevens oneigenlijk gebruikt worden.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van VanStoerHout of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Gebruik van persoonsgegevens
Een overzicht van de gegevens die we gebruiken en waarvoor:

- e-mailadres; voor het lopende contact wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst of per mail hebt aangegeven interesse te hebben in een van onze diensten/producten. Indien je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zullen we je ook onze mailing toesturen (via MailChimp).
- NAW-gegevens: voor het correct bezorgen van producten door Post NL of door onszelf. 
- (mobiel) telefoonnummer: voor het overleggen over je (potentiële) bestelling hebben we wellicht telefonisch contact. 
- eventuele foto's van geleverde producten (met of zonder personen), gemaakt door ons of door de klant, gebruiken wij alleen met toestemming en zullen wij per direct verwijderen indien gewenst.
- IP-adres: voor het monitoren van websitegebruik.

Ordergegevens hebben we nog een geruime tijd nodig voor de Belastingdienst. Deze bewaren wij tot 7 jaar na het plaatsen van de order.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Je hebt ten alle tijden om je persoonsgegevens te bekijken, aan te passen of volledig te laten wissen. Ook heb je het recht om gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen, zodat je de mogelijkheid hebt deze naar een andere plek te verplaatsen. Mail ons naar info@vanstoerhout.nl indien je van dit recht gebruik wilt maken; we verwerken je verzoek binnen 4 weken. 

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van VanStoerHout of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. 

Deze website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van VanStoerHout of die van een derde partij (allen benoemd onder 'Derden - gegevensverwerkers'). Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Onze website maakt gebruik van permanente cookies, sessiecookies, social media-cookies en tracking cookies. Permanente cookies: hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessiecookies: met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Afzonderlijke cookies:

  • Winkelwagen AddThis (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics en Google Tag Manager (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt, je klikgedrag en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Deze cookie staat alleen aan op momenten dat we online campagnes hebben lopen. Deze kennis gebruiken we om onze doelgroep te bepalen, bereiken en AdWords-campagnes te verbeteren.
  • Facebook, Pinterest en Instagram (Social media-cookies en Facebookpixel): Met deze cookie is het o.a. mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Ook verkrijgen we op deze manier inzicht op wie via Facebook/Instagram/Pinterest onze website bezoekt.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden - gegevensverwerkers
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel (te denken valt aan iDeal en PostNL). We maken gebruik van:
- Mijnwebwinkel voor de hosting van deze website, het bestelproces en de orderverwerking. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding;
- AddThis voor het toevoegen van producten aan je winkelmandje;
- Mollie Payments voor betalingen via iDeal;
- MyParcel voor het genereren van etiketten inzake het verzenden van pakketten;
- MoneyBird voor onze administratie en ook van het bureau A-line Finance;
- MailChimp voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven;
- Facebook voor de koppeling naar Facebook (like knop) en voor het monitoren van bezoek vanaf Facebook (Facebookpixel);
- Pinterest voor de koppeling naar Pinterest (Pin it) en het monitoren van bezoek vanaf Pinterest;
- Instagram (gekoppeld d.m.v. Facebook);
-  Google Analytics, Google Tag Manager en Google AdWords voor het inzicht verkrijgen in sitegebruik, statistieken, klikgedrag en (in sommige periodes) online adverteren.

Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie/dienst en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens aan wilt passen of je uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons opnemen. 

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen.

VanStoerHout ( KvK-nummer: 62165399)
Ambachtsstraat 1a
2802AM Gouda


06-36403111 (Richard Plasschaert)
info@vanstoerhout.nl

© 2014 - 2018 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
We maken gebruik van cookies, vind je dat oké? Klik 'accepteren' om toestemming te geven. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Hierdoor "onthoudt" de website gedrag en/of gegevens. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Ook gebruiken we cookies om inzicht te krijgen in onze klanten en (op sommige momenten) voor het onder de aandacht brengen van mooie aanbiedingen via online advertenties. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies, sessiecookies, social media-cookies en tracking cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessiecookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics en Google Tag Manager (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt, je klikgedrag en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Deze cookie staat alleen aan op momenten dat we online campagnes hebben lopen. Deze kennis gebruiken we om onze doelgroep te bepalen, bereiken en AdWords-campagnes te verbeteren. Facebook, Pinterest en Instagram (Social media-cookie): Met deze cookie is het o.a. mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Ook verkrijgen we op deze manier inzicht op wie via Facebook onze website bezoekt. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Als je niet akkoord gaat met cookies, maar wel graag wat wilt bestellen, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.