Verzenden, montage en levertijden

Bezorging door PostNL en andere pakketdiensten

De kleine artikelen van VanStoerHout worden bezorgd via PostNL. De kosten hiervan zijn afhankelijk van gewicht, omvang en land van bestemming. De kosten vind je tijdens de bestelprocedure. Grotere pakketten, zoals het Superbed 2.0, worden bezorgd door een pakketdienst (wij werken samen met BZZ). 

Zodra jouw pakket wordt meegegeven met de pakketdienst krijg je van de pakketdienst een mailtje met T&T code. 

Persoonlijke bezorging door VanStoerHout

Grotere maatwerk artikelen worden bezorgd door VanStoerHout zelf en dit gaat op afspraak. In principe is ons levergebied beperkt tot een straat van ca. 50 km rondom Gouda. Woon je verder en wil je het meubel toch graag hebben: neem dan even contact op. Misschien kun je het zelf komen ophalen of vinden we een andere oplossing. 

Levertijden

De levertijd van de Robot en Dino knutselpakketten is 1 á 3 werkdagen (binnen Nederland). Orders geplaats op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag (en vaak ook nog van maandagochtend) worden maandag verzonden. Op dinsdag worden er geen pakketten verzonden. Wel op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Andere artikelen uit de webshop worden, mits voorradig, ongeveer binnen 5 werkdagen verzonden. Is een artikel uitverkocht dan wordt er contact met je opgenomen over de verwachte levertijd.

De levertijd van maatwerk-artikelen wordt in overleg vastgesteld. Wanneer je product gereed is, nemen wij contact met je op voor het bezorgmoment. 

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel