Multiplex meubels en underlayment meubels

Ben je op zoek naar een origineel meubel van multiplex of underlayment? Of je nu iets op maat wilt laten maken, een hele wand wilt bekleden of een bed of bank van plaathout wilt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Multiplex en underlayment worden steeds meer gebruikt als volwaardig bouwmateriaal, vanwege de mooie basic uitstraling. Een industriële of Scandinavische inrichting gaat heel goed samen met projecten van geperst hout.

Leuk project of multifunctioneel meubel
Heb je een mooi plaatje op Pinterest gezien, waarvan je denkt: ‘Dat wil ik ook wel thuis’? Dan helpen wij je graag verder. Onze kracht is maatwerk en we realiseren graag multiplex meubels of underlayment meubels voor je. Of het nu gaat om een grote kast op maat of een speelhuisje voor de kinderen, we vinden het heel leuk om precies dat te maken wat bij jou en jouw manier van leven past.

wandkast multiplex maatwerklade multiplex kast close-up

Specifieke meubels
Als je een kinderbed van underlayment of multiplex peuterbed mooi vindt, zit je bij ons goed. Het eerste bedje we van plaatmateriaal maakten, staat bij onszelf thuis, en er wordt elke nacht heerlijk in geslapen.

juniorbed van multiplex underlayment

 

Ook een bank van underlayment (makkelijk op maat te maken) maken we graag voor je. Eerder maakten we leuke banken van constructieplaat voor een enthousiaste zelfstandig onderneemster.

Onderstaande nieuwe kindermeubels staan nog niet online, maar vraag ons er gerust naar. Onderstaand tafeltje en stoeltje zijn van multiplex. Underlayment kindermeubels zijn dus feitelijk van iets ander materiaal, maar ook die kunnen we voor je maken.

kindertafel van multiplex

Iets anders
Zie je niet wat je zoekt of weet je wel wat je wilt, maar heb je nog een passend ontwerp nodig? Stuur ons dan vooral een bericht. We denken graag met je mee en we breiden onze collectie multiplex meubels en underlayment meubels graag uit.

Neem contact op

Waarom VanStoerHout?
We genieten van mooie meubels maken van hout, maar vooral van woonoplossingen bedenken waar iedereen blij van wordt. Niemand is hetzelfde en we vinden het leuk om dat unieke terug te laten komen in onze verschillende projecten en materialen. Lees meer over VanStoerHout

© 2014 - 2024 VanStoerHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel